Videoclips

Troba el que buscaves amb el nou videolyric de System Beat

Estrenem l'audiovisual del tema "Ho he trobat", el nou single del grup barceloní

| 12/04/2019 a les 14:30h

System Beats
System Beats | Arnau Vidal Carbonell
Sembla que els barcelonins de System Beat portaven temps a la recerca d'alguna sensació complicada d'aconseguir. El quart single del grup de música electrònica porta per nom un crit de victòria després de tanta cerca, "Ho he trobat", i avui n'estrenem el videolyric a Enderrock.cat.

Fresc i optimista, aquest tema representa a la perfecció la filosofia de la banda, que vol convidar-nos a entrar al seu món, on tothom hi té cabuda i on les preocupacions que omplen les ments de les persones quedarien oblidades. "Ja ho has sentit, pots venir si estàs cansat i ja no pots seguir així", canten els seus membres sobre una música explosiva i motivadora. L'audiovisual, per la seva banda, mostra precisament el viatge a través de diferents ciutats i espais naturals "per trobar plegats l'optimisme", afirma el productor Miguel Zamarripa. 


System Beat, creada el 2015, pretén ser un laboratori de creació en què partint de l'electrònica en català es pugui obtenir cultura. Partint d'aquest concepte, els tres joves aposten per produir-se la música i els audiovisuals ells mateixos, amb peculiaritats com l'enregistrament d'instruments acústics que després modifiquen i inclouen en les seves cançons. La formació engegarà una gira amb diversos concerts el proper 4 de maig a la plaça de l'Ajuntament de Calella, i ben aviat anunciarà noves dates.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, electrònica, videoclips, estrena, videoclip, System Beat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.