videoclips

Cremant les injustícies: així és el nou videoclip de Lax'n'Busto

Estrenem el videoclip de "Foc", que interpreta David Ros

Els concerts de presentació del disc tindran lloc el 30 d'abril i l'1 de maig en el marc del festival Strenes

Lax'n'Busto ens ensenya totes les cares de «Polièdric»

| 15/04/2019 a les 12:00h

Bombes, murs i abocadors. Els humans tenim un costat fosc que destrueix el món en lloc de fer-lo créixer, i d'aquesta realitat Lax'n'Busto n'ha volgut parlar en el seu darrer àlbum, Polièdric (RGB Suports, 2019). Avui els vendrellencs estrenen el videoclip de "Foc", una cançó de reivindicació social que interpreta David Ros.


En aquest darrer treball han incorporat set vocalistes als crèdits del disc. A més de Ros, hi trobem les veus de Pol Fuentes, Ramon Mirabet, Miquel Abras, Ernest Armengol Nerea Bassart (guanyadora del concurs que va fer la banda per trobar cantant). Fins i tot el frontman clàssic de la banda, Pemi Fortuny, torna a l'estudi per enregistrar una cançó.

Aquest tema, segons explica el membre de la banda Jesús Rovira, parla "dels processos que desemboquen en guerres, de com manipulem la realitat i com la manipulen els altres". Afegeix que avui en dia els humans tendim a "fer créixer un problema fins que esclata". La formació no deixa aquesta reflexió a l'aire, el videoclip ajuda a posar exemples a tota aquesta queixa, ja que mostra imatges de conflictes armats, de persones saltant tanques frontereres, d'animals torturats i de violència policial, entre altres. 

Els del Vendrell estan a punt d'encetar la gira de concerts de presentació del disc. El dos primers directes seran el 30 d'abril i l'1 de maig a l'Auditori de Girona, en el marc del festival Strenes. Posteriorment, el grup passarà per la sala Barts el dia 10 de maig dins la programació del Guitar BCN, i el 23 i 24 maig pel Teatre Fortuny de Reus. 
 

Lax'n'Busto. Foto: Arxiu del grup

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Foc, videoclips, David Ros, Strenes, estrena, Lax'n'Busto, videoclip, Polièdric

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.