festivals

Pau Vallvé, Clara Peya i Playback Maracas al Cantilafont 2019

La cita tindrà lloc al municipi d'Oristà el proper 20 de juliol

El festival aposta per descentralitzar la cultura i allunyar-la de les grans ciutats

| 16/04/2019 a les 18:00h

Pau Vallvé
Pau Vallvé | Montse Capdevila
La cultura no només es troba als centres neuràlgics de les grans ciutats, hi ha propostes artístiques que s'estenen per tot el territori català i que redescobreixen nous espais per a l'expressió. A Oristà, concretament, s'hi concentra un gran potencial musical, que es canalitzarà a la perfecció a través del festival Cantilafont, que enguany tindrà lloc el dia 20 de juliol en aquest municipi. 

Aquesta cita musical itinerant va canviant d'ubicació cada any, sempre arrelada a les diferents poblacions del Lluçanès, el Cantilafont aposta fermament per la proximitat i la transformació, i ja té confirmats alguns dels artistes que hi actuaran. El barceloní Pau Vallvé, per exemple, presentarà les cançons de la seva darrera referència, Life Vest Under Your Seat (autoeditat, 2019), i la guanyadora del Premi Enderrock de la crítica a Millor disc, l'empordanesa Clara Peya, també visitarà el festival per oferir un repertori de temes viscerals.

Fins al moment, també s'ha anunciat l'actuació de les veus robotitzades de Playback Maracas, així com de la proposta de circ Amer i Àfrica circ cia, un espectacle d'equilibris i humor que reflexiona al voltant de les parets mentals que ens empresonen. Això no és tot, a l'organització del Cantilafont encara li queden alguns grups per anunciar, que anirà confirmant al llarg d'aquests propers mesos.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Playback Maracas, Pau Vallvé, Clara Peya, actualitat, concerts, festival, Cantilafont, Lluçanès

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.