Revista

La revista 440 Clàssica & Jazz número 50 es presenta a la Biblioteca de Catalunya

La revista celebra el número 50 amb una llista dels 100 millors discos de la música catalana

L'acte de presentació serà aquest dimecres 24 d'abril a les 17 h a la Biblioteca de Catalunya

| 23/04/2019 a les 17:00h

Amb motiu del número 50 de la revista 440Clàssica editada pel Grup Enderrock, la publicació ha plantejat l'elaboració i selecció –per primera vegada a la història– d'una llista documentada amb els 100 millors discos de la música catalana. La tria del rànquing s'ha realitzat a partir d'una selecció de tres musicòlegs de referència, amb la posterior votació d'una quinzena d'experts melòmans que han completat el Top 10.

Aquest número especial es presentarà amb una trobada i una foto de família amb els músics que apareixen a la llista i amb els hereus o els responsables de les fundacions dels artistes ja desapareguts. Hi participaran Margarida Ullate (directora de la Fonoteca de la Biblioteca de Catalunya), Lluís Gendrau (director editorial del Grup Enderrock) i Oriol Pérez Treviño i Víctor García de Gomar, que han coordinat i participat en l'elaboració de la llista. L'acte serà el pròxim dimecres 24 d'abril a la Biblioteca de Catalunya a les 17 h.
 

Flyer presentació '440Clàssica&Jazz' número 50

Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, jazz, 440Clàssica&Jazz, 440, música clàssica, revista

COMENTARIS

TITOLS DE LA MÚSICA CLÀSSICA CATALANA

ALBERT PÉREZ I PUIG, 26/04/2019 a les 18:51

He llegit amb interés la llista treballada pels musicòlegs de referencia i els melòmans experts per fer els 10 primers millors de la tria de 100.

No entenc, per què en una tria de MÚSICA CLÀSSICA CATALANA, s'inclouen obres no pròpies encara que siguin interpretades per músics o professionals catalans (Casals, Caballé, Carreras, etc.)
Tenim un ampli catàleg d'obres ben nostres que cal, potser, que es recordin, i aquest era un bon moment.

Tot i així, gràcies.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.