Actualitat

Un Sant Jordi d'estrenes

Escolta les noves cançons de Pavvla, El Petit de Cal Eril i Sílvia Pérez Cruz

Aliena ens mostra com són els desamors pirinencs amb «Siempre»

| 23/04/2019 a les 14:40h

Pavvla
Pavvla
L'actualitat musical no s'atura ni per Sant Jordi. Fins i tot el dia en què llibres i roses són els protagonistes, hi ha músics que volen dir-hi la seva amb noves cançons o nous discos. Aquí en teniu quatre exemples.

El Petit de Cal Eril
El nou disc del de Guissona ja ens queda ben a prop. Avui ha publicat el segon avançament després de "Sento", la nova cançó porta el nom de "Ets una idea". L'esperat àlbum de la banda arribarà aquest maig i la primera oportunitat per sentir-lo en directe serà al festival (a)phònica de Banyoles el 17 de juny.


Sílvia Pérez Cruz
Una altra cançó també recent sortida del forn és la que Sílvia Pérez Cruz va compondre expressament per al Cyrano de Lluís Homar. "Estimat" és una de les cançons inspirades en l'obra teatral que, fins i tot, agafa alguns fragments del text original. Per gravar-la, s'ha acompanyat de Lucas Delgado al piano i Juan Pastor al contrabaix.


Pavvla
Aprofitant l'enlairada que ha agafat el nom de Pavvla, l'artista presenta un nou single que porta el nom de "Sometimes". El seu darrer disc Secretly hoping you catch me looking (Luup Records, 2019) ha rebut molt bones crítiques i les recepcions dels directes estan sent bones. Paula Jornet serà avui a la programació de Sant Jordi de la Damm.


Adrià Puntí
No només de singles viu Sant Jordi, avui també s'ha obert una edició especial del nou disc d'Adrià Puntí Enriu-te'n fins que el cor et digui prou (autoeditat, 2019). Podeu aconseguir aquest nou àlbum del saltenc enviant un correu directe a [email protected]. Per 12 euros aconseguireu aquest disc inèdit que també podeu trobar a la llibreria La Singlatana de la Bisbal d'Empordà.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Adrià Puntí, Sílvia Pérez Cruz, Pavvla, El Petit de Cal Eril, actualitat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.