festivals

Què trobaràs al Cruïlla 2019?

La programació d'enguany inclou propostes que van des del rap fins al pop i l'electroswing

| 25/04/2019 a les 12:20h

Cruïlla
Cruïlla | Xavier Mercadé
Cita de referència per als amants de la música que estiguin a l'última o vulguin estar-ho, el Cruïlla reprèn el vol amb una edició que no deixa res a la recambra. Del 3 al 6 de juliol el Parc del Fòrum acollirà els concerts i la calor de principi de mes amb una programació que conté tant bandes de renom 'històric' com les últimes tendències internacionals. Ja pots començar a fer boca amb alguns noms del cartell. 

Èxits de sempre
Per començar amb bon peu, l'organització del Cruïlla ha decidit tenir festa assegurada, la de Black Eyed Peas. La banda fa gairebé deu anys que no actua a Barcelona, tot i que tornarà per la porta gran, ja que seran els primers d'inaugurar l'edició d'enguany. Una altra artista que porta dècades als escenaris és Kyle Minogue, que es farà esperar fins a l'últim dia de festival. 


Rap estatal
El hip-hop té un dia reservat íntegrament per fer lluir les seves últimes gales. El segon dia de festival, el 4 de juliol, els madrilenys Natos y Waor i els bessons andalusos Ayax y Prok mostraran la vitalitat del rap a l'estat espanyol als escenaris del Cruïlla. Representant el gènere en català, serà Lildami qui arrodonirà la nit. 


Jamaica internacional
El reggae s'ha introduït al cartell del Cruïlla 2019, i porta representants de categoria. Procedent de Costa d'Ivori, el cantant Tiken Jah Fakoly desembarcarà amb una festa de ritmes jamaicans i missatge polític compromès. D'una mica més a prop, concretament de Navarra, Iseo & Dodosound portaran el seu dub característic al Fòrum. 


Els de casa
El Cruïlla no només programa fora dels marges catalans, també aposta fermament per incloure artistes dels Països Catalans. Alguns exemples de grups catalans que passaran pels seus escenaris són Els Pets, El Petit de Cal Eril, Love of Lesbian i Dorian

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Love of Lesbian, Dorian, Els Pets, Lildami, festival, Cruïlla, concerts, actualitat, Black Eyed Peas, Iseo, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.