Festivals

Sílvia Pérez Cruz i Green Valley actuaran al Pirineos Sur

The Waterboys, Andrés Calamaro i Jorge Drexler són alguns dels caps de cartell

| 26/04/2019 a les 15:00h

Sílvia Pérez Cruz
Sílvia Pérez Cruz | Juan Miguel Morales
És cosa del mes de juliol acollir amb il·lusió el Festival Internacional de las Culturas Pirineos Sur, que enguany arriba a la 28a edició amb nous estímuls i una pila de novetats. La cita se celebrarà del 12 al 28 de juliol als pobles aragonesos de Lanuza i Sallent de Gállego, on es desplegarà una programació ben diversa. 

Entre els noms que configuren el cartell trobem la cantautora Sílvia Pérez Cruz, que actuarà acompanyada del brasiler Toquinho, així com la banda Green Valley, que aportarà el toc jamaicà a l'esdeveniment. Procedents de l'estat espanyol també passaran pels micròfons del Pirineos Sur formacions com Morgan, Lady Banana i Maruja Limón.


Des d'altres zones del globus, seran els llatins Andrés Calamaro i Jorge Drexler i els britànics The Waterboys o Echo & The Bunnymen els que aportaran el toc internacional a la cita, tot i que no seran els únics, ja que també formen part de la graella de concerts Martirio amb Chano Domínguez, Emir Kusturika i Third World, entre molts altres. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pirineos Sur, festivals, Festival Internacional de las Culturas Pirineos Sur, Sílvia Pérez Cruz, Green Valley

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.