actualitat

Detenen el raper Pablo Hasél

L'artista estava condemnat a presó per enaltiment al terrorisme i injúries a la Corona

La Guardia Urbana l'ha detingut a Vinaròs

| 28/04/2019 a les 20:40h

Pablo Hasél
Pablo Hasél | Arxiu de Pablo Hasél
La Guardia Urbana ha detingut aquesta tarda el raper Pablo Hasél quan es dirigia a un acte d'homenatge al membre dels Grapo Paco Cela, que va sortir de la presó de Picassent el passat dijous després de més de trenta anys de reclusió. El músic lleidatà ja tenia una ordre de crida i cerca perquè no es va presentar a un judici, segons ha explicat el mateix Hasél als agents policials en ser aturat en un control de trànsit. 
 
El març del 2018 l'Audiència Nacional va condemnar l'artista a dos anys i un dia de presó per enaltiment al terrorisme i injúries a la Corona i a les institucions espanyoles per comentaris a Twitter. Va ser el setembre passat quan la Sala d'Apel·lació de l'Audiència Nacional va disminunir la condemna fins als nou mesos de presó. 

El compte de suport de Twitter a Pablo Hasél ha convocat una concentració davant la caserna de la Guardia Civil de Vinaròs, on es troba detingut el raper. Alguns músics, com Cesk Freixas, així com polítics catalans, han expressat el seu suport a l'artista i han reivindicat el dret a la llibertat d'expressió. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pablo Hasél, actualitat, llibertat d'expressió, rap

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.