Concurs

Et convidem al concert-entrevista de Lax'n'Busto a Els 40 Backstage

El grup vendrellenc serà un dels que passaran per l'Estudi Toresky de Barcelona

Sortegem 4 entrades dobles per al concert del pròxim 8 de maig

| 30/04/2019 a les 11:30h

Lax'n'Busto
Lax'n'Busto | Arxiu del grup
El cicle musical Els 40 Backstage d'Els 40 Principals està a ple rendiment i el dia 8 de maig oferirà un concert-entrevista a la històrica i activa banda de rock català Lax'n'Busto. Durant els pròxims mesos aquest cicle continuarà oferint un seguit de concerts en format íntim i reduït, d'artistes i grups de casa nostra. El lloc serà l'Estudi Toresky de Ràdio Barcelona al carrer de Casp.

El programa de ràdio combinarà les preguntes de l'entrevista amb les cançons del grup convidat, al qual el públic també podrà preguntar el que sempre hagi volgut saber. Lax'n'Busto passarà per les instal·lacions de l'estudi el proper dimecres 8 de maig a les 19 h. El grup vendrellenc està presentant el seu últim disc, Polièdric (RGB Suports, 2019). Després d'uns anys de silenci, Lax'n'Busto ha tornat amb més ganes que mai i amb una proposta renovada: el grup ha tingut sis cantants per a la gravació d'aquest últim disc, entre els quals Pol Fuentes, Nerea Basart, Ramon Mirabet i el clàssic Pemi Fortuny.

Hi voleu anar? 
Si no et vols perdre el concert a l'Estudi Toresky pots omplir aquest formulari i participar en el sorteig de les quatre entrades dobles que posem a la teva disposició.
Especial: Concursos
Arxivat a: Enderrock, sorteig, Els40 Principals, concursos, Radio Barcelona, Els40 Backstage, Estudi Toresky, Lax'n'Busto

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.