Actualitat

Pablo Hasél ja està en llibertat

El raper ha passat la nit detingut a la comissaria de Vinaròs

La nova data de judici per la denúncia que va interposar un periodista de TV3 per una pressumpta agressió serà el 15 d'octubre

Detenen el raper Pablo Hasél

| 29/04/2019 a les 13:46h

Pablo Hasél
Pablo Hasél | Jose Luis Luna
El raper Pablo Hasél ja està en llibertat després d'haver passat la nit retingut a la comissaria de Vinaròs. El músic va ser detingut ahir per la Guàrdia Urbana en un control de trànsit quan es dirigia a un concert d'homenatge al membre dels Grapo Paco Cela. Els agents policials van traslladar-lo a la caserna de Vinaròs, on alguns manifestants van concentrar-s'hi per tal de donar-li suport. 

El lleidatà va ser condemnat el passat març de 2018 a dos anys i un dia de presó per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona i a les institucions per uns comentaris que va fer via Twitter. Va ser el setembre passat quan la Sala d'Apel·lació de l'Audiència Nacional va disminuir la condemna fins als nou mesos de presó.

La detenció d'aquest cap de setmana, però, és per un motiu diferent: notificar a l'artista la nova data de judici que es realitzarà el 15 d'octubre amb motiu de la denúncia que va interposar un periodista de TV3 per una pressumpta agressió durant una tancada a la Universitat de Lleida. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pablo Hasél, actualitat, llibertat d'expressió

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.