estrenes

L'emoció familiar de Rita Payés i Elisabeth Roma

Estrenem "Imagina", cançó que formarà part del nou disc de la jove cantant i trombonista Rita Payés i la seva mare, la guitarrista Elisabeth Roma

| 02/05/2019 a les 11:30h

Rita Payés i Elisabeth Roma
Rita Payés i Elisabeth Roma | Kris Tina
Una jove promesa del jazz i la seva mare, una experimentada guitarrista de clàssic, s'uneixen per fer un disc íntim i de trobada entre dos estils i maneres de veure la música. S'obliden dels seus estils principals per trobar-se en la bossa nova, on les dues se senten còmodes i poden compartir i créixer juntes. Aquesta és la nova proposta on Rita Payés, promesa del jazz nacional de només 19 anys, s'alia amb la seva mare, Elisabeth Roma, per fer un disc en duet. Tot això ho podem sentir a Imagina, el segon senzill del disc que estrenem en exclusiva des d'Enderrock.cat.



Rita Payés Roma és cantant i trombonista, i és considerada una de les esperances del jazz d'aquí. Amb vuit discos enregistrats, ja sigui com a membre de la Sant Andreu Jazz Band o coliderant el seu quintet amb Joan Chamorro, acumula milions de reproduccions a les plataformes digitals, on la cantant vilassarenca ha demostrat les seves capacitats com a intèrpret. A "Imagina" versiona com a cantant la cançó del mateix títol de Jobim i Chico Buarque, mentre Elisabeth Roma l'acompanya esplèndidament a la guitarra.

Aquest disc entre mare i filla s'editarà el pròxim 17 de maig, i el primer concert de presentació serà el dia 28 d'aquest mateix mes a la sala Barts de Barcelona. Les dates vinents de la gira portaran Payés per ciutats com Londres, Avinyó o Edimburg.
Especial: Estrenes
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Imagina, estrenes, Rita Payés, jazz, Sant Andreu Jazz Band, bossa nova

COMENTARIS

IMAGINA

CÀNDID, 28/09/2019 a les 11:16

EXTRAÓRDINARI.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.