Festivals

El Festival Poesia i+ anuncia les primeres confirmacions

Clara Peya i Pau Riba són dues de les actuacions musicals que podrem veure-hi

| 03/05/2019 a les 18:30h

Pau Riba
Pau Riba | Carles Rodríguez
Aquest juliol el Festival Poesia i+ arriba a la catorzena edició. Del 4 al 14 de juliol diverses poblacions del Maresme s'ompliran de poesia, música i altres disciplines artístiques. Avui s'ha presentat el festival a Caldes d'Estrac, on s'han confirmat els primers noms del cartell.

Pel que fa a l'àmbit musical, l'organització ha revelat les actuacions de Clara Peya, Pau Riba (que actuarà acompanyat de l'Orquestra Fireluche), Albert Pla i Tarta Relena. En poesia, les primeres confirmacions són l'escriptor i periodista Manuel Rivas i l'escriptora occitana Aurélia Lassaque

En aquest festival multidisciplinari no hi podien faltar les actuacions que combinen les dues arts. Avui també s'han anunciat un seguit d'actuacions conjuntes entre músics i poetes: el músic Pascal Comelade acompanyarà els poemes d'Enric Casasses, la poetessa Mireia Calafell recitarà embolcallada de la música de Björt Rünars, i també la violinista Sara Fontán posarà música als poemes de Blanca Llum Vidal i del periodista músic i poeta Javier Gallego 'Crudo'. Finalment s'ha confirmat l'espectacle Vladivostok, on Irene Fontdevila musica els poemes de Maria Cabrera.

La resta dels noms que passaran pel Poesia i+ se sabran al juny. Els municipis que participen d'aquesta iniciativa cultural són Caldetes, Canet de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar i Dosrius.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Tarta Relena, Albert Pla, festivals, Poesia i+, Clara Peya, Pau Riba, poesia i+

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.