Sona9

Salva Racero passarà pel programa «Sona9» d'iCat per presentar el seu nou EP

També hi podrem sentir els primers grups que actuaran als concerts de la fase preliminar del concurs Sona9

| 06/05/2019 a les 12:30h

Salva Racero
Salva Racero | Noemí Elías
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, a iCat. Cada dilluns a partir de les 23 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir des de concerts acústics dels grups que hi participen fins a entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual. 

Des de principi del 2019 el programa Sona9 ha renovat el format per convertir-se en l'espai que avança els èxits musicals de l'any, així com ens posa al dia dels hits més recents. Aquesta nit Salva Racero, l'exvocalista de Lax'n'Busto, passarà pel programa per presentar el seu nou EP, Vaig (Satélite K, 2019). I a més, després d'anunciar la setmana passada els divuit seleccionats per a la fase preliminar del concurs, aquesta nit sentirem els primers grups i solistes que actuaran als concerts de Barcelona a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm avui dia 6 i aquest dimecres 8 de maig: Grup de Reforç, Zesc, Urpa, Entelequia, The Tyets i Pinan 450F.

També podrem sentir les novetats més destacades de grups com El Petit de Cal Eril, Fetus o La Mulata, que canta juntament amb Txarango, i repassarem les cançons més radiades el mes d'abril a les emissores catalanes, on trobem grups com Oques Grasses, Porto Bello, Buhos, Doctor Prats i el cantant Joan Dausà, entre altres.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, iCat, 19Sona9, Enderrock, Salva Racero

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.