Videoclips

Pops posa un ritme rocker a la cançó «Que tinguem sort»

Avui estrenem el videoclip d'aquesta nova versió del tema de Lluís Llach

| 07/05/2019 a les 11:00h

Pops
Pops | Arxiu del grup
"Que tinguem sort" és un clàssic de la música d'aquest país, l'any 1974 Lluís Llach, referent de la Nova Cançó, gravava aquesta cançó que ha perdurat i segueix viva quaranta anys més tard. Avui, però, la cançó ens arriba de la mà del grup Pops, que n'ha fet una versió rockera. Avui, a enderrock.cat, n'estrenem el videoclip.


Xavier Fernàndez, baixista i vocalista del grup, ens explica que van voler versionar aquest tema tan conegut perquè els membres de la banda s'hi senten molt identificats: "Per nosaltres és com un himne, portem tocant-lo amb altres formacions molt de temps". El tema arriba acompanyat d'un videoclip on podem veure els membres de la formació esperant la sort a la carretera en la seva aventura autoestopista per arribar a la platja, però sembla que malgrat la cançó, la sort no està del seu costat.

El  grup va debutar no fa ni un any, amb un àlbum de debut, La mar Salada (Picap, 2018), de ritmes pop-rock. Els tres membres del grup no són nous en l'escena musical, dos d'ells, en Frank (veu i guitarra) i en Xavi (baix i veus), formaven part del grup Treepoli, i per la seva banda, en Moi (guitarra solista i veus) era membre de Blue Moon Boys, una banda tribut a Elvis Presley & Blue Moon Boys

El grup està treballant per tancar nous concerts, de moment ja han anunciat les actuacions del dissabte 29 de juny a la sala Multiespai de Granollers i el dissabte 6 de juliol al Teatre Municipal La Catòlica de Sant Hipòlit de Voltregà.



 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videoclips, Que tinguem sort, Pops, Lluís Llach

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.