Estrena

Estrenem «L'exemple dels ocells», el nou EP d'El Pèsol Feréstec

La banda de pop poètic presenta les sis cançons de la nova referència que edita The Indian Runners

| 08/05/2019 a les 12:22h

El Pèsol Feréstec
El Pèsol Feréstec | Sílvia Poch
Si hi ha un grup d'aquí que posa a la mateixa balança el pop i la poesia i ho fa d'una manera tan aclaparadorament fresca que t'és difícil saber si està fent broma o s'està fent l'erudit, aquest és El Pèsol Feréstec. Just avui, un dia abans que surti el seu proper EP, tenim la possibilitat d'estrenar totes les seves cançons en exclusiva. Avui us presentem L'exemple d'els ocells (The Indian Runners, 2019).

Aquest disc que arriba demà a les plataformes digitals és la continuació de Treure'n robins (The Indian Runners, 2017), sis cançons entre les quals trobem un poema de Josep Carner, un altre de Jaume Coll Mariné, un fragment de la novel·la Sortir a robar cavalls, de Per Petterson, coronat amb dos versos de Josep Palau i Fabre, dos temes propis i la versió de "Problemes" de Perro Pachingo, la banda de rumba-punk de Roger Pelàez.

El Pèsol Feréstec és un grup amb més de deu anys a l'esquena i que ha tingut molts canvis de formació. Actualment el formen la guitarra de l'impulsor primigeni Gerard Segura (Vàlius), la rapsoda Maria Cabrera, el baix de Montse Martin (Rombo), la bateria de Marià Codina (Estruç) i la veu de Carlota Serrahima.

Sense més preàmbuls, només queda dir que el primer concert de presentació serà durant la Setmana de la Poesia de Barcelona, el proper 11 de maig al jardí interior de la Casa de la Misericòrdia.


 
 
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, El Pèsol Feréstec, estrena, disc, L'exemple dels ocells, poesia, The Indian Runners

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.