Revista

La revista «Enderrock» es presenta a València

El número d'aquest mes és un especial monogràfic dedicat a l'escena musical del País Valencià

Durant l'acte es realitzarà una taula rodona i les actuacions d'El Diluvi i Òscar briz

El Diluvi i Porto Bello són les cares visibles dels dos números publicats per «Enderrock» al maig

| 09/05/2019 a les 09:00h

Portada del número 289 d'Enderrock
Portada del número 289 d'Enderrock
Avui a les 12 h del migdia la sala Verda del Teatre Principal de València acollirà la presentació del número especial de la revista Enderrock dedicat a l'escena de la música popular valenciana. L'acte serà conduït pel periodista Xavier Aliaga i hi seran presents Abel Guarinos, director general de l'Institut Valencià de Cultura; Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular de l'ICV, i Lluís Gendrau, director editorial de Grup Enderrock.

Durant l'acte de presentació tindrà lloc una taula rodona per parlar de la salut del panorama musical valencià en la qual participaran una desena de músics protagonistes de l'especial de la revista Enderrock, la periodista Helena Martín i Joan Gregori Maria, director de Trovam! Per concloure l'acte, El Diluvi, grup protagonista de la portada del número 289, oferirà una actuació en acústic, així com també hi actuarà el bandautor Òscar Briz.

Amb motiu de l'especial, la revista Enderrock del mes de maig distribueix un CD exclusiu amb els guanyadors de la primera edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que la revista ha ajudat a organitzar conjuntament amb la Generalitat Valenciana i l'Institut Valencià de Cultura. 

El número 289 de la revista inclou una entrevista a El Diluvi amb motiu de la presentació del seu quart disc, Junteu-vos (Halley Records, 2019), així com un doble reportatge sobre l'escena musical valenciana i un altre sobre les músiques urbanes i el hip-hop. També hi trobem l'entrevista en profunditat a Vicent Torrent, amb motiu dels quaranta anys del disc Quan el mal ve d'Almansa... (Ànec, 1979), i altres entrevistes i articles al voltant del panorama musical valencià.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Enderrock, EDRValencià, Enderrock289, presentaicó, revista, enderrock, El Diluvi, Òscar Briz, València

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.