Actualitat

La periodista Pilar Cugat és la nova cap de Catalunya Música

Cugat agafa el relleu d'Àlex Robles, que duia 15 anys en el càrrec

En el mateix àmbit, Albert Torrens substituirà a Mercedes Conde com a director de la 'Revista Musical Catalana'

| 08/05/2019 a les 15:05h

Pilar Cugat
Pilar Cugat | CCMA
La nova responsable de l'emissora Catalunya Música és Pilar Cugat. Nomenada avui pel Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la periodista substitueix a Àlex Robles al capdavant del projecte radiofònic creat el 1987.

Robles, que a partir d’ara assumeix noves responsabilitats en l’àmbit dels programes culturals a Televisió de Catalunya, tanca així una etapa de més de 15 anys al capdavant de l’emissora de música clàssica del grup d’emissores de Catalunya Ràdio.
 
Pilar Cugat i Salvadó (Tortosa, 1962) és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballa a TV3 des del 1993, on ha estat redactora i guionista de programes magazins d’entreteniment; guionista de programes divulgatius, i directora d’especials culturals. Ha estat també directora de programes durant diverses temporades i ha desenvolupat tasques de coordinació de continguts. Del 2014 al 2016 va ser cap del Departament de Programes Culturals de TV3. Actualment era coordinadora de continguts del Departament d’Entreteniment i Culturals.

El nou relleu de la Revista Musical Catalana
D'altra banda, també en matèria de nous nomenaments en mitjans de comunicació culturals, serà el periodista Albert Torrens qui substituirà a Mercedes Conde en la direcció de la Revista Musical Catalana, que n'ocupa el càrrec des del 2011. Conde emprendrà una nova etapa com a directora artística adjunta del Palau de la Música Catalana, mentre que Torrens encetarà el nou format de la RMC, que el proper mes de setembre passarà a ser quadrimestral en lloc de bimestral. 

Albert Torrens (Barcelona, 1979) és llicenciat en Periodisme i diplomat en Ciències Empresarials, i forma part des de fa anys de l'Orfeó Català. S'ha dedicat professionalment al periodisme musical i radiofònic i també ha estat realitzador de programes a Catalunya Música. El nou director està estretament vinculat a la Revista Musical Catalana, ja que n'ha estat redactor fins a l'actualitat.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Revista Musical Catalana, Albert Torrens, actualitat, Pilar Cugat, CCMA, Catalunya Música, ràdio

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.