festivals

La pujada al Castell de Montgrí es tenyirà de lila

En la setena edició, la caminada reivindica la igualtat entre dones i homes

Suu i el ​Cor Les Dunes de l’Escola Municipal de Torroella de Montgrí seran les actuacions musicals de la diada

| 11/05/2019 a les 13:51h

Suu realitzarà el concert principal de la diada
Suu realitzarà el concert principal de la diada | Marta Mas
El 19 de maig se celebra la VII Pujada al Castell del Montgrí. Enguany i seguint amb la seva voluntat reivindicativa, els participants protestaran a favor de la igualtat entre dones i homes, fent una menció especial a les preses i exiliades polítiques. La diada és també coneguda per la seva part musical, incloent l'activitat al Festival Ítaca, que en aquesta edició porta l'actuació estrella de Suu. La cantant i compositora serà el plat fort del dia amb el seu estil eclèctic que barreja el pop, el reggae i la rumba, entre altres estils. També es podrà gaudir de l'actuació del ​Cor Les Dunes de l’Escola Municipal de Torroella de Montgrí. Aquesta formació està integrada exclusivament per dones i tancaran l'oferta musical del dia.

La jornada també comptarà amb els discursos reivindicatius de la periodista Natza Farré i la psicòloga i articulista Alba Alfageme. Totes aquestes intervencions vindran acompanyades d'un dinar popular i marinades per un tast de vins DO Empordà. La Pujada al Castell té un preu de 13 euros i porta incloses totes les activitats relacionades amb la Pujada. 

La diada forma part del festival Ítaca. El cicle de concerts de l'Empordà va començar el dissabte 20 d'abril amb una actuació triple a l'Escala formada per Lágrimas de Sangre, Zoo i Suu, i avui mateix tindrà lloc l'actuació de Clara Peya al Teatre de Palafrugell, on presenta el seu nou disc, Estómac (Satélite K, 2019). La programació també conté altres actuacions de primer nivell, com ara les d'Albert Pla, Núria Graham i Diego el Cigala.
 

Cartell promocional de la setena pujada al Castell de Montgrí

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Albert Pla, Suu, festivals, Lágrimas de Sangre, Zoo, Clara Peya, feminisme

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.