Videoclips

Venancio y los Jóvenes de Antaño posen ritmes cubans al desamor

Estrenem el vídeo en directe de la seva nova cançó, "Esa flor"

| 14/05/2019 a les 11:55h

Venancio
Venancio | Arxiu de l'artista
Venancio y los Jóvenes de Antaño tornen amb un nou disc que ha vist la llum aquest mes de maig. Avui a Enderrock.cat estrenem el vídeo en directe de la cançó "Esa flor", gravat al mas Erol de la Franquesa de Moià, el primer d'aquest nou àlbum que porta per nom Libre albedrío (Microescopi, 2019) i on es barregen sons llatinoamericans amb el folklore de la península Ibèrica.


"Esa flor" és un tema que barreja els ritmes cubans amb una lletra inspirada en les coples flamenques, que a més homenatja Kiko Veneno incorporant un dels versos de la cançó "Está muy bien eso del cariño". Com ens explica el mateix Venancio, "aquesta és una cançó que parla de calamitats botàniques, d'una flor a la qual tot li va malament i explica en paral·lel una història de desamor". 

Libre Albedrío és el segon àlbum de Dani Álvarez (Venancio) i la seva banda, que d'ençà del primer disc, Vida en martes (Temps Record, 2014), han passejat els seus ritmes ballables per escenaris d'arreu del món. En aquest nou treball les noves sonoritats de Venancio venen provocades per l'ús de nous instruments com el tres cubà i la guitarra elèctrica, i a més el músic també ha tingut les notables col·laboracions del tresista Raúl Rodríguez, de l'orquestra Coetus o de la cantant Rusó Sala.

Des de fa uns dies ja podem sentir les cançons del nou disc, i aviat els podrem sentir també en directe, ja que Venancio y los Jóvenes de Antaño oferiran un concert el 14 de juny al Centre Cívic Urgell de Barcelona.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Sons de la mediterrània, videoclips, estrenes, Venancio, Venancio y los Jóvenes de Antaño, Esa Flor, Libre albedrío

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.