Festivals

De Pau Riba a Pau Vallvé, l'(A)phònica de Banyoles presenta nous artistes confirmats

L'(A)phònica celebra la setzena edició del 27 al 30 de juny

L’Orchestra Fireluche i Pau Riba, Marc Parrot, Canimas - Jacquet - Mas, Pau Vallvé i Joana Serrat, entre les primeres confirmacions d'enguany

Estrenem «El sentit de les coses», nou avançament d'El Petit de Cal Eril

| 14/05/2019 a les 14:10h

Pau Riba
Pau Riba | Pere de Prada
Del 27 al 30 de juny Banyoles tornarà a acollir una nova edició, la setzena, del festival (A)phònica. Entre els primers artistes confirmats en el cartell d'enguany destaquen noms com l’Orchestra Fireluche i Pau Riba presentant el seu imminent disc conjunt, Marc Parrot revivint els temes del seu darrer treball, Refugi (Música Global, 2018); Eduard Canimas, Gerard Jacquet i Roger Mas celebrant el vintè aniversari de la seva gira conjunta Cruïlla de cantautors, i l'actor Eduard Farelo interpretant Una ilíada sota la direcció de Juan Carlos Martel.

Juntament amb ells, a la programació de l'(A)phònica 2019 també destaquen les propostes de Pau Vallvé portant a escena Life vest under your seat (autoeditat, 2019), la cantautora vigatana afiliada als sons de l'americana Joana Serrat i el cantant i instrumentista portuguès Jorge da Rocha; una llista de noms que se sumen als ja prèviament anunciats: l'eurovisiu Salvador Sobral, que actuarà per primera vegada a les comarques gironines, i El Petit de Cal Eril en un dels primers concerts de presentació del seu flamant LP Energia Fosca (Bankrobber, 2019).

Les entrades i abonaments es posaran a la venda demà, dimecres 15 de maig a les 10 h a través del web del festival i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles. Pel que fa a les entrades de Salvador Sobral i El Petit de Cal Eril, ja estan a la venda.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Aphònica, Banyoles, Pau Riba, Marc Parrot, Pau Vallvé, Joana Serrat, Roger Mas, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.