Actualitat

Oberta la convocatòria per al XII Terra i Cultura, Premi Miquel Martí i Pol

S'hi poden presentar les cançons amb música original basades en un poema en llengua catalana

La convocatòria es tancarà el proper 11 de setembre

| 21/06/2019 a les 13:00h

Els finalistes del certamen de l'any passat
Els finalistes del certamen de l'any passat | Xavier Mercadé
El dotzè certamen Terra i Cultura posa la maquinària en marxa i engega de nou la convocatòria. D'avui i fins a l'11 de setembre hi ha temps perquè tots els músics que ho vulguin presentin les seves composicions musicals. Un cop més, les bases del concurs que impulsa el Celler Vall-Llach defineixen que es podran presentar al certamen, sense limitació estilística, tots els i les músics que musiquin un poema en llengua catalana.

El reconeixement del Premi Miquel Martí i Pol està dotat de 5.000 euros i les cançons que es presentin han d'haver estat publicades entre l'11 de setembre del 2018 i el mateix dia de l'any actual. El guanyador se sabrà el 13 de novembre, després que el jurat s'haurà reunit durant els dos dies previs a Porrera. Aquest any s'incorporen com a membres del jurat l'actriu i rapsoda Sílvia Bel i el poeta i promotor cultural Eduard Escoffet.

Ja han guanyat el concurs anteriorment artistes com Sommeliers, David Carabén (Mishima), Mireia Vives i Borja Penalba, Bartomeu, Judit Neddermann i Ignasi Cussó, Roger Mas, Tomàs de los Santos, Toni Xuclà i Gemma Humet, Joan Manuel Galeas, Clara AndrésSílvia Pérez Cruz.

Per presentar la vostra proposta només heu d'enviar la cançó a l'adreça del Celler.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Terra i Cultura, Terra i Cultura 2019, poesia, actualitat, Celler Vall-Llach, Porrera

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.