videoclips

L'Exèrcit d'Alliberament Musical torna amb les armes carregades

Estrenem "Sent la connexió", la nova cançó del grup empordanès

| 17/05/2019 a les 09:30h

Exèrcit d'Alliberament Musical
Exèrcit d'Alliberament Musical | Abraham Garcia
L'Exèrcit d'Alliberament Musical (EAM) torna i amb més força que mai amb el seu nou tema, "Sent la connexió", que estrenem en exclusiva a Enderrock.cat. Aquest single dona el tret de sortida a una nova etapa en la qual EAM anirà presentant novetats al llarg de l'any en forma de singles. La cançó, que ve acompanyada d'un videoclip produït per Apollo Visuals, és un clar exemple de l'essència d'EAM: lletres combatives amb un alt component de crítica social barrejades amb unes bases punyents i originals que faran vibrar a tots els fans del rap amb consciència.  


La cançó és una crítica ferotge al capitalisme i a les necessitats materials que aquest ens crea. EAM fa una retrospectiva i ens recorda que tots venim de les mateixes cendres i critiquen l'espoli i la colonització que es va realitzar per aconseguir fortuna i poder. En contraposició, fan apologia de viure amb harmonia amb la natura i amb la resta de persones. Aquesta idea es completa amb un videoclip rodat a la Cala Estreta de Palamós.

L'Exèrcit d'Alliberament Musical es va crear el 2011 arran de la unió de dues bandes de l'Empordà, una de punk i l'altra de rap. Aquesta connexió va esdevenir-se quan van voler presentar-se conjuntament al Destaca't, un concurs regional de bandes, i en veure la bona rebuda que van tenir van decidir seguir fent camí plegats i crear EAM. Avui ja tenen la seva primera trilogia de discos: EAM (autoeditat, 2012), Farts (Kasba, 2015) i El foc que no s'apaga (autoeditat, 2018).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, rap, EAM, Exèrcit d'Alliberament Musical, rap de la terra, estrenes, videoclips

COMENTARIS

Sent la connexió

EAMi, 17/05/2019 a les 16:01

Clip i grup molt recomanables

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.