Videoclips

La declaració d'amor juràssica de Kabul Babà

Estrenem el videoclip de la seva nova cançó, "T Rex Blues"

| 20/05/2019 a les 13:10h

L'amor és el protagonista del nou tema que estrenem avui de Kabul Babà, el duet format per Francesc 'Cuco' Lisicic i Jaume Soler 'Peck', membres de Sopa de Cabra. Ja fa vint anys que els dos membres d'aquest grup van decidir engegar aquest projecte per crear cançons que s'allunyaven una mica de la tendència dels Sopa, per endinsar-se més en les arrels del blues i el country. "T Rex Blues" és la cançó que exhibeix la parella i que s'acompanya d'un flamant videoclip.


Aquest tema és una declaració d'amor en tota regla que parteix del refrany castellà 'te quiero mucho, como la trucha al trucho'. En Peck explica que la cançó va sorgir d'un somni: "Una nit mentre dormia vaig començar a parlar i la meva dona em va gravar per ensenyar-m'ho al matí, aquell mateix dia vaig anar a la barraca i la vaig compondre". 

Des que van començar aquesta aventura musical l'any 1999, en Cuco i en Peck han publicat tres referències discogràfiques: Club (Música Global, 2003), L'equipatge del temps (Música Global, 2005) i Màfia potàgia (RGB SUports, 2007). Tot i que fa més de deu anys que no han tret un disc, el grup ha anat publicant temes que formaran part d'un àlbum en el qual estan treballant.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Sopa de Cabra, estrenes, videoclips, T Rex Blues, Kabul Babà

COMENTARIS

Kabul babà i 9dits

Anònim, 23/05/2019 a les 22:44

En realitat tenen 4 cd's tot i que el darrer va sortir sota el nom de 9dits !!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.