Actualitat

Els Catarres i Porto Bello canten contra la leucèmia infantil

Els dos grups actuaran en un concert solidari a Vilanova i la Geltrú

Els beneficis de l'acte aniran destinats a Proyecto Leucos

| 20/05/2019 a les 10:10h

Els Catarres
Els Catarres | Marta Mas
Els Catarres i Porto Bello actuaran a Vilanova i la Geltrú en un concert solidari per recaptar fons per a la investigació de la leucèmia infantil. El concert tindrà lloc el pròxim divendres 24 de maig a les 22 h a l'espai d'oci i gastronomia La Daurada. L'acte està organitzat pel Proyecto Leucos, La Daurada i Els 40 Principals, que destinaran tots els diners recaptats a la investigació contra la leucèmia infantil que es desenvolupa a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. 

Els Catarres segueixen immersos en la gira Fins que arribi l'alba, que farà una parada a Vilanova i la Geltrú, on posaran música i alegria en favor de la lluita contra la malaltia que tots els infants amb leucèmia estan duent a terme. Per la seva part, Porto Bello també hi participarà per fer somriure amb el positivisme de les seves cançons i donar un raig d'esperança.

Proyecto Leucos neix de la voluntat de l'Íngrid, una nena de 10 anys amb leucèmia, d'ajudar a lluitar contra el càncer infantil. En les llargues hores de quimioteràpia, l'Íngrid va començar a crear petits ninots de colors fets a mà que representen els leucòcits. En només dos mesos ja ha aconseguit recaptar prop de 10.000 euros.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Els Catarres, Porto Bello, La Daurada, proyecto Leucos, 40 Principals, concert solidari, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.