Estrenes

Menut canta a no tenir por en el primer avançament del seu debut

'Terra d'argila' (DiscMedi, 2019) es publicarà aquest juny i es presentarà a Flix i a l'(a)phònica de Banyoles

| 21/05/2019 a les 10:40h

Menut
Menut | Sunna Caminals Martínez
Sensibilitat i senzillesa són dos atributs que acompanyen Menut, l'alter ego de Carles Blanch, en el seu debut discogràfic. Aquest jove de les Terres de l'Ebre aposta per la renovació de la música d'arrel i el seu primer disc sortirà el pròxim més de juny amb el nom de Terra d'argila (DiscMedi, 2019). La impaciència per escoltar l'àlbum del finalista de l'última edició del Sona9 ens atrapa, per això avui a Enderrock.cat estrenem "No tinc por", el primer avançament que ens presenta.



Aquesta cançó va ser la primera que Blanch va compondre amb el nom de Menut i sorgeix del tema infantil "El lleó no em fa por". La deriva que pren la cançó va cap a una visió més universal de les pors: "Vol representar un refugi a tot el bombardeig d’informació que ens indueix a tenir por dels que pensen diferent de nosaltres, por de perdre la feina, por del futur...".

La vida de l'ebrenc sempre ha estat envoltada de música, ha estudiat guitarra a l'ESMUC, s'ha dedicat durant temps a la interpretació de música antiga i ha tocat en diversos grups de rock. Aquesta experiència va servir-li per guanyar l'any passat el Premi Joventut del concurs Sona9, i ara, acompanyat del seu guitarró, Menut està a punt per mostrar-nos el seu primer disc, on ens parla dels paisatges de la seva infantesa, apel·lant a l'amor que sent per les persones que estima i reflexionant sobre el fet de fer-se gran. 

De moment les dues primeres dates de presentació de Menut seran el 16 de juny a Flix i el 29 del mateix mes a l'(a)phònica de Banyoles, i el cantautor anunciarà aviat noves cites.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Terres de l'Ebre, Terra d'argila, No tinc por, Menut, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.