Videoclips

Névoa i Vicenç Solsona en família

Estrenem el videoclip de "Cançó de suburbi", una de les peces del darrer disc del duet

| 23/05/2019 a les 12:00h

Névoa amb Vicenç Solsona
Névoa amb Vicenç Solsona | Juan Miguel Morales
Névoa, juntament amb el guitarrista Vicenç Solsona, fa reviure en forma de cançó el poema "Cançó suburbi" de Josep Maria de Sagarra, al qual va posar música Toti Soler. Aquest tema forma part del segon disc del duet que porta per nom Consciència de classe (Temps Record, 2019) i que es va publicar el passat mes de març. Avui estrenem el videoclip d'aquesta cançó vitalista interpretada amb una gran sensibilitat.


El poema, com diu Núria Pifarrer (Névoa), "és una visió des de l'exterior, com a espectador, d'una escena comuna en què els protagonistes són les persones treballadores i les coses senzilles". És per això que l'artista va decidir gravar el videoclip, el primer de la seva carrera, durant un dinar amb les persones que estima, representant a la perfecció la intencionalitat del tema.

Després d'un temps buscant la manera de poder capturar l'essència de les seves cançons en imatges, finalment el poema de Sagarra li ha donat la inspiració necessària per fer un pas més i gravar aquest videoclip tan personal. El responsable de la realització del clip ha estat Fede Capdet.

La cantant i el guitarrista van engegar el projecte conjunt l'any 2010 i ja tenen dues referències discogràfiques compartides. Consciència de classe és una oda a la fraternitat entre persones estimades, i la conclusió de l'àlbum vindria a ser que la veritable classe social la marquen les persones que estimes.

Els propers concerts del duet seran l'1 d'agost a Torroella de Montgrí i el 20 de setembre a l'Hospitalet de Llobregat.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Sons de la mediterrània, poesia, Josep Maria de Sagarra, Cançó de suburbi, Consciència de classe, Vicenç Solsona, Névoa, videoclips, estrenes, Toti Soler

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.