Videoclips

Trast busca una «Nova oportunitat»

Avui estrenem el primer avançament en forma de videoclip del grup del Baix Llobregat

| 24/05/2019 a les 11:40h

Trast
Trast | Roser Gamonal
Tres anys després d'haver tret el seu darrer disc, Trast torna amb una nova referència discogràfica, Serem (RHRN, 2019). Aquest nou àlbum arriba amb ritmes més festius i amb un contingut del tot vitalista. La cançó "Nova oportunitat" n'és el primer avançament, i avui l'estrenem a Enderrock.cat, acompanyada d'un videoclip.


'Farem al mal temps bona cara i ens abraçarem', és un dels versos d'aquesta cançó que ens parla de les noves oportunitats, de com tirar endavant quan les coses no ens van bé i de la importància de rodejar-nos de les persones que estimem, alhora que fem una mirada introspectiva per tal de poder sortir de les situacions que no ens agraden. Tal com ens explica Albert Martí, cantant de la formació, "per nosaltres és bàsic lluitar, somiar i estimar-nos, per poder tirar endavant". 

Ja fa vuit anys que Trast es va formar com a grup, i al llarg del temps han anat ampliant el nombre de membres. Diari de matinada (DiscMedi, 2014) i El detonant (DiscMedi, 2016) van ser els primers treballs a tall de presentació de la formació del Baix Llobregat, però ha estat amb Serem quan han pogut fer un treball meditat, ple d'optimisme que també inclou algunes cançons de caràcter més íntim.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Serem, Nova Oportunitat, videoclips, estrenes, Trast

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.