Videoclips

El ball eòlic de Namina

Estrenem el videoclip del nou tema de la cantant catalanobrasilera

La cançó és el segon avançament del seu nou EP, homònim

| 27/05/2019 a les 10:45h

Namina
Namina | Xevi Casas
Namina està a punt de publicar un nou treball en forma d'EP que portarà per nom Ens endurem el vent (Microscopi, 2019), i avui ens n'ha volgut avançar un tema. Estrenem la cançó que porta el mateix nom que l'àlbum i que ve acompanyada d'un videoclip cuinat a foc lent i amb l'estil propi de l'artista.


Aquesta cançó és d'un marcat to optimista, Namina diu que "parla de l'amor cap a un mateix, de l'amor cap als altres i que té una voluntat de canviar les coses". El clip té el ball com a eix principal, per això ha tingut la col·laboració dels ballarins Jara Esbert-Pérez i Òskar Aragonès, a més de la interpretació de Zoe Altamirano Miró.

Namina és el nom artístic de Natàlia Miró do Nascimento, una cantautora que amb només tretze anys va començar a compondre les seves pròpies cançons i poc després va emprendre la carrera com a cantant. Ara ja fa més de vint anys que puja als escenaris i té dos treballs en solitari, Orlando (Microscopi, 2014) i Ígnia (Microscopi, 2016), amb els quals s'ha construït una identitat pròpia que també deixa veure en aquest darrer disc.

Els propers concerts de l'artista d'arrels brasileres seran el 22 de juny al Festival Espurnes de Llagostera, el 20 de juliol a l'Espai Cultural Tarambana de Cardedeu i el 31 d'agost al Festival Essències de Montblanc.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Namina, estrenes, Ens endurem el vent, Brasil

COMENTARIS

El ball eolic de Bamina

Anònim, 11/01/2020 a les 23:19

Excelent

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.