Videoclips

Dimarts, dia de videoclips

| 28/05/2019 a les 10:30h

No sabem la quantitat de videoclips musicals que s'estrenen cada dia, però no els podríem pas comptar amb els dits de les dues mans. Aquest dimarts ens hem llevat amb dos videoclips acabats de publicar de dos grups catalans que no tenen res a veure entre ells musicalment, però que estan investigant la forma audiovisual de les seves cançons.

Un és El Petit de Cal Eril, que sembla que ha triat els dimarts per anar desgranant el seu nou disc, Energia fosca (Bankrobber, 2019), a través de videoclips. L'àlbum va sortir el passat 17 de maig i durant tot aquest mes han anat publicant cada dimarts els videoclips de les cançons que formen aquest setè disc del músic de Guissona. Avui ens ensenyen com veuen la cançó "Sents el sol", la cinquena del disc, a través d'un pla estàtic i pacient i on no podia faltar un cotxe, un dels elements simbòlics recurrents que apareix en tres dels quatre nous videoclips de l'Eril.


L'altra novetat del dia, tot i que el videoclip s'estrenés ahir al vespre, és la de Doctor Prats. Els terrassencs posen imatges a la cançó "Les teves pigues", una dels temes del seu últim disc, Venim de lluny (Música Global, 2018). L'audiovisual és una història d'ascensor amb Guillem Boltó disfressat de grum i esperant pacient a veure qui entrarà a l'elevador. Hi surten cares conegudes com les de Tomàs Molina, Marc Ribas, Lildami i Elisenda Carod.



 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Doctor Prats, EL Petit de Cal Eril, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.