videoclip

Estrenem «Sota zero», el nou videoclip de Samuel López

La cançó està inclosa al seu últim disc, 'El darrer moviment'

| 28/05/2019 a les 12:00h

Samuel López
Samuel López | Arxiu de l'artista
Samuel López va publicar el seu últim disc el novembre d'aquest any passat, un LP on podem trobar vuit cançons de rock punyent. Una és "Sota zero", i des d'Enderrock.cat n'estrenem en exclusiva el videoclip, que ha estat ideat, dirigit i editat per Albert Palomar.


“'Sota Zero' és una cançó sobre el desencant, la decepció i el sentiment d’abandonament que t'arriba amb la derrota. És una cançó política i rebel al mateix temps”, afirma el cantant barceloní. El tema comença amb una combinació explosiva de la singular veu de López amb una línia de baix simple i efectiva que serveix com a eix vertebrador durant tota la peça. Als audiovisuals, creats pel també músic Albert Palomar, "es revelen tot d’imatges suggeridores que, seguint la línia de la cançó, s’obren a la interpretació de l’espectador; una pel·lícula que no arriba als quatre minuts”, ens descriu Samuel López.

La relació de López amb la música ve de lluny, quan de petit va començar amb el violí. Tot i aquest inici, no va ser fins que va descobrir el rock que va adonar-se que la música era la seva passió. Va formar part d'algunes bandes seminals, però no va ser fins que es va convertir en cantautor, amb el pseudònim de Sam Destral, que va trobar el format amb el qual se sentia més còmode. Amb aquest nom ha publicat dos discos: Tot el que conec (El Mamut Traçut, 2013) i Zoo (El Mamut Traçut, 2014).

Deixant darrere aquesta etapa i després d'un procés de maduració i descobriment musical, el músic va tornar aquest 2018 sense pseudònim, presentant el seu nou disc, El darrer moviment (Microscopi, 2018). En aquest últim disc Samuel López demostra tot el que ha après durant la seva trajectòria i fa palesa la seva maduresa musical i personal.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Sota zero, Samuel López, estrenes, Sam Destral

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.