sorteig

Et convidem a la nit jamaicana del festival Pirineos Sur

Sortegem una entrada doble per al 26 de juliol amb grups com Green Valley, Lee Scratch Perry i Third World

| 30/05/2019 a les 11:10h

Festival Pirineos Sur
Festival Pirineos Sur | Arxiu Pirineos Sur
Entre els festivals que més agraden als fans de la música n'hi ha un que per la seva ubicació és únic: el Festival Internacional de las Culturas Pirineos Sur, que enguany arriba a la 28a edició. La cita se celebrarà del 12 al 28 de juliol als pobles aragonesos de Lanuza i Sallent de Gállego, on es desplegarà una programació ben diversa. 

Alguns dels noms més destacats de l'edició d'enguany són la catalana Sílvia Pérez Cruz, acompanyada del cantautor brasiler Toquinho, Morgan, Lady Banana i Maruja Limón, així com també Andrés Calamaro, Jorge DrexlerThe Waterboys o Echo & The Bunnymen.

Vols assistir a la nit del reggae?
Dins la programació d'aquest any hi ha una nit dedicada íntegrament a la música jamaicana. El 26 de juliol serà el torn del grup de reggae barceloní Green Valley, del productor iconoclasta i cantant jamaicà guardonat amb un Grammy Lee 'Scratch' Perry i els també jamaicans i velles glòries del reggae Third World. Si no us voleu perdre aquest dia de concerts, posem a la vostra disposició una entrada doble per anar als Pirineus aragonesos a gaudir de la festa. Per participar al sorteig només heu d'omplir el formulari, i per guanyar només heu de creuar els dits.

Especial: Concursos
Arxivat a: Enderrock, Third World, Pirineos Sur, festivals, Festival Internacional de las Culturas Pirineos Sur, Green Valley, Lee Scratch Perry, sorteig

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.