Festivals

Ja podeu consultar la programació del Festival Sota La Palmera de Tarragona

Pupil·les i Balkan Paradise Orchestra són alguns dels grups que actuaran al festival

| 01/06/2019 a les 15:00h

Pavvla
Pavvla | Arxiu de l'artista
L'Espai Jove La Palmera acollirà una vegada més el Festival Sota La Palmera, que organitza la Conselleria de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona. La programació començarà el 10 de juliol i s'allargarà fins al 3 d'agost, amb activitats relacionades amb diferents disciplines, entre les quals destaquen la música, el cinema i els contes. A més, enguany s'ha decidit posar el focus en les dones creadores en totes les disciplines que acollirà el festival. 

Cada divendres i dissabte, durant el decurs del certamen, tindran lloc les nits dedicades a la música, amb un total de 18 actuacions. Entre els noms de grups i artistes, destaquen l'exvocalista d'Ojos de Brujo, Marinah, que hi aportarà un toc innovador, barrejant la música d'arrels amb l'electrònica, i la cantautora Pavvla, amb les cançons del seu segon disc, Secretly hoping you catch me looking (Luup Records, 2018), que compartirà escenari amb el duet format per Noémi Delavennat i J.J. White.

També hi destaquen la formació barcelonina d'instrumentistes Balkan Paradise Orchestra, el grup de soul, gòspel i música africana The Sey Sisters; el grup de rap electrònic Pupil·les, que portarà les seves noves cançons amb el caràcter reivindicatiu i feminista que les caracteritza, i l'osonenca Ju amb els temes del nou disc, Bandera blanca (RGB Suports, 2018), entre moltes altres veus.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Balkan Paradise Orchestra, festivals, Espai Jove La Palmera, Ajuntament de Tarragona, Festival Sota La Palmera, Pupil·les, Ju, The Sey Sisters, Marinah, Pavvla

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.