Festivals

L'Acamapada Jove anuncia les últimes confirmacions del festival

L'organització ha presentat el cartell definitiu amb nous artistes com Lildami i Strombers, entre altres

| 29/05/2019 a les 15:00h

Roda de premsa de l'Acamapada Jove
Roda de premsa de l'Acamapada Jove
L'organització de l'Acampada Jove de Montbalnc va presentar ahir a la tarda el cartell definitiu de la 24a edició del festival, així com el lema que l'acompanya, ‘Canviem la història’. La cita tindrà lloc a la capital de la Conca de Barberà del 18 al 20 de juliol.

Durant l'acte es van fer públiques les últimes confirmacions, amb noms com Lildami, que presentarà les cançons del seu darrer disc, Flors mentre visqui (Halley Records, 2019), i Adala & The Same Song Band, que omplirà l'Acampada de reggae. També s'hi suma Strombers, que portarà les cançons de la seva gira 20 aniversari; el grup Sense Sal, que tornarà al festival amb el seu nou disc La sortida (Música Global, 2019), i l'osonenca Ju, que actuarà per primer cop al festival.

Grups com Green Valley, Auxili, Obeses, Doctor Prats, Pupil·les, Koers, La Otra & Las Locas del Co i Júlia Colom ja formaven part d'aquest elenc d'artistes que actuaran al festival. Enguany s'ha apostat per una gran diversitat de gèneres i per una major presència de dones als escenaris.

Cartell Acamapada Jove 2019

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Adala & The Same Song Band, Ju, Sense Sal, Strombers, Lildami, Acampada Jove, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.