Videoclips

La gran onada de Ca de Bou arriba amb el nou videoclip de «Tsunami Newton»

Estrenem l'audiovisual de la banda manacorina, que té Roger Pistola com a nou vocalista

L'au fènix de Ca de Bou

| 31/05/2019 a les 11:00h

Ca de Bou
Ca de Bou | Núria Sánchez
El canvi climàtic és un fet i és clar que els humans en som responsables. Per sort, des de fa ja un temps molta gent n'està prenent consciència i lluita per reduir els residus i cuidar el planeta. Ca de Bou són un bon exemple de grup mediambientalista, perquè la cançó "Tsunami Newton", que forma part del seu disc Un altre bou (Blau, 2019) i de la qual avui estrenem el videoclip, és una oda a tenir cura de la Terra.


Aquest tema parla de la problemàtica mundial dels residus plàstics i ho fa a través d'un videoclip on es barregen il·lustracions amb imatges reals. Amb aparicions puntuals dels membres de la banda, el metratge mostra un món destruït per l'acció humana amb mars de plàstic i grans fàbriques contaminant. L'única sortida d'aquesta distopia apocalíptica és el "Tsunami Newton", capaç de netejar una vegada per sempre l'entorn.

Tot i que Un altre bou és el primer àlbum dels manacorins com a Ca de Bou, els membres de la formació ja portaven una llarga trajectòria musical al darrere. Amb el nom de Tots Sants van formar una banda de hard-rock que es va convertir en mítica durant els anys noranta a les Illes Balears. Ara arriben amb ganes de seguir fidels al seu so rocker i amb una nova veu, la del seu paisà Roger Pistola, músic manacorí de dilatada experiència en bandes com See o amb el seu projecte en solitari.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, EDRBalears, Ca de Bou, Un altre bou, Tsunami Newton, Roger Pistola, estrenes, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.