Festivals

L'Aquelarre 2019 es presenta a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb Lasta Sanco

Demana la teva invitació per venir a la festa de presentació del dia 11 de juny

| 05/06/2019 a les 18:29h

Lasta Sanco
Lasta Sanco | Arxiu artista
A les 12 h del dimarts 11 de juny tindrà lloc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona la presentació de la festa per excel·lència de la música i el foc a les Terres de Ponent: l'Aquelarre de Cervera. L'acte començarà amb la lectura completa de tots els actes que es realitzaran entre el 30 d'agost i l'1 de setembre a Cervera, inclosa la programació de concerts i altres espectacles característics de la festivitat, com ara els del Mascle Cabró, l'Escorreguda del Mascle, el Ball de la Polla i el Foqueral.

La traca final de la festa anirà a càrrec de Lasta Sanco, que a escena portarà el seu primer disc, Perdita Kompaso (Coopula Editorial, 2019), barrejant el mestissatge amb l'electrònica. Aquest concert vindrà acompanyat de cervesa i coca al més pur estil cerverí. El grup de la capital de la Segarra compartirà cartell a l'Aquelarre amb bandes de prestigi com ara Zoo, Koers, la Companyia Elèctrica Dharma i Pastorets Rock.

Hi vols anar? 
Si vols aconseguir una invitació gratuïta per a la presentació de l'Aquelarre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm del dimarts 11 de juny a les 12 h, només cal que omplis aquest formulari.
Especial: Concursos
Arxivat a: Enderrock, Estrella Damm, Aquelarre de Cervera, Lasta Sanco, festivals, Aquelarre 2019

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.