estrena

Sense pau ni futur, escolta la nova cançó de La Banda Trapera del Río

Estrenem "No habrá paz", avançament del nou disc dels pioners del punk que surt aquest divendres 7 de juny

| 06/06/2019 a les 11:42h

La Banda Trapera del Río
La Banda Trapera del Río | Arxiu del grup
Hi ha bandes que es neguen a desaparèixer, que eviten la treva com a filosofia vital. Una d'aquestes pot ser La Banda Trapera del Río, pionera del punk abans que aquesta paraula arribés a la península i grup insubornable que aquest any presenta un nou àlbum: Quemando el futuro (Maldito Records, 2019). Demà es publica el disc dels irreductibles cornellanencs, i avui n'avancem una cançó, "No habrá paz":



Els del barri de Sant Ildefons han gravat i mesclat aquest nou disc a l'EM Estudi de Xavi Escribano, i la nova referència es podrà trobar en format de CD i vinil a partir d'aquest divendres 7 de juny. Aquest és el primer disc de la quarta etapa vital de la banda que va començar a meitat de la dècada dels setanta. El 2016 La Trapera es va recompondre amb alguns nous membres, i l'any passat fins i tot va actuar al Primavera Sound.

El primer concert amb el nou disc sota al braç d'aquests mítics del rock urbà serà a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat, acompanyats de Ratpenat. El punk no ha mort.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, punk, Ratpenat, La Banda Trapera del Rio, No habrá paz, Quemando el futuro, Cornellà, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.