Sorteig

Cesk Freixas serà el nou convidat d'Els40 Backstage; vols anar-hi?

El músic de Sant Pere de Riudebitlles passarà per l'Estudi Toresky de Barcelona

Sortegem 4 entrades dobles per al concert del pròxim 13 de juny

| 06/06/2019 a les 14:26h

Cesk Freixas
Cesk Freixas | Juan Miguel Morales
El nou convidat del cicle d'Els40 Backstage serà el cantautor Cesk Freixas. Des del passat 28 de març aquesta cicle ofereix un seguit de petits concerts en format íntim i reduït, d'artistes i grups de casa nostra. El lloc serà l'Estudi Toresky de Ràdio Barcelona al carrer Casp.

L'espectacle combinarà les preguntes de l'entrevista amb les cançons de l'artista convidat, al qual el públic també podrà preguntar el que sempre hagi volgut saber. El cantautor de Riudebitlles serà el pròxim convidat que passarà per les instal·lacions de l'estudi; ho farà el pròxim dijous 13 d'abril a les 19 h.

El consolidat músic ha publicat recentment el disc Festa Major (U98 Music, 2019), el setè de la seva prolífica trajectòria i on fa un punt i a part a la seva carrera. Fins al punt que es pot considerar el primer disc d’una segona etapa. Els canvis es noten tant en la temàtica com en la manera d’escriure les lletres, en la producció musical i també en el fet que, per primera vegada, hi ha una discogràfica convençuda que li dona suport. L’artista manté el seu compromís nacional i d’esquerres alhora que ofereix un enfocament poètic i optimista.

Hi voleu anar? 
Si no et vols perdre el concert a l'Estudi Toresky pots omplir aquest formulari i participar en el sorteig de les quatre entrades dobles que posem a la teva disposició.
Especial: Concursos
Arxivat a: Enderrock, concert, Cesk Freixas, Els40 Backstage, sorteig

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.