Videoclip

Ja ha arribat l'estiu per a Luand

Estrenem el videoclip d'"Estiu", que forma part de l'últim disc de la banda

El nou manual d'autosuperació dels sabadellencs Luand

| 07/06/2019 a les 11:00h

Luand
Luand | Núria Palart
Calor, platja, sol, mar, festa... i música! Aquestes són algunes de les paraules que et venen al cap quan penses en l'estiu. El quartet sabadellenc Luand ha agafat totes aquestes idees i les ha acompanyat d'una bateria, un ukulele, una guitarra i un baix. Amb tot, dins la coctelera, ha creat "Estiu", la cançó de la qual avui estrenem el videoclip.


Aquest tema és una oda a l'estiu amb la fórmula del hit ben apresa, per sonar a fons aquests mesos de calor. Luand ha combinat una lletra divertida i costumista amb un ukulele juganer i una base rítmica que et fa moure els peus, i ha aconseguit una cançó que s'enganxa i no marxa. Per arrodonir la jugada, avui ens presenten un videoclip divertit i proper que ens presenta els diferents components de la banda passant-s'ho bé mentre interpreten el tema.

"Estiu" forma part del primer disc del grup, Desperta (RGB Suports, 2019), que va sortir publicat al gener. L'àlbum ha tingut bona rebuda entre el públic i els ha permès fer concerts a diferents sales del territori català, com ara la Balboa de Sabadell, la Bikini de Barcelona o la FNAC de les Arenas, també a Barcelona. Seguint amb la dinàmica, aquest juny es presenta ple de concerts amb cinc cites, entre les quals hi ha el Real Club de Polo, la sala New Underground i el Festival Jardins de Pedralbes, tots tres a Barcelona.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Jardins de Pedralbes, Estiu, estiu, Luand, estrenes, Festival Jardins Pedralbes, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.