Sorteig

Vols anar al Festival Ítaca per Sant Joan? T'hi convidem!

Sortegem un abonament per als dies 22 i 23 de juny del festival Ítaca, amb grups com Lildami, Oques Grasses i Els Catarres

| 17/06/2019 a les 11:35h

Lildami
Lildami | Marta Mas
No tens cap pla per Sant Joan? Encara que en tinguis, des d'Enderrock.cat et proposem una festa que et costarà deixar escapar, una nit amb música des del vespre fins a altes hores de la matinada amb grups de renom del panorama català i espanyol a peu de platja, a l'Estartit. Què més es pot demanar?

El Festival Ítaca s'allarga de l'abril fins a final de juny; és un cicle format per una vintena de concerts que té el colofó amb les grans festes de Sant Joan durant les nits del 22 de juny i del 23, vigília de la festivitat. Durant aquestes dues jornades la platja gran de l'Estartit serà espectadora d'una vetllada musical massiva, que obrirà les portes a les 8 del vespre i tindrà música ininterrompuda fins a les 5 de la matinada.

El dissabte 22 de juny es podrà gaudir del rap combatiu de Pupil·les, la festa de Doctor Prats, l'experiència revolucionada de Berri Txarrak, els beats de reggae d'Iseo & Dodosound i les mescles del DJ anglès Vandal. La segona jornada de festa començarà amb Lildami, que portarà els hits del seu últim disc, Flors mentre visqui (Halley Records, 2019), i el seguiran Els Catarres i els seus himnes perennes, la màgia d'Oques Grasses, l'estil irrepetible de Roba Estesa i el tàndem de percussió i taula de mescles de Serial Killerz.

Hi vols anar?
Si vols aconseguir un abonament per als dos dies de festival, l'única manera d'intentar tenir-lo és participant al sorteig que obrim des d'Enderrock, perquè les entrades per als dos dies estan exhaurides. Omple el següent formulari i creua els dits.
Especial: Concursos
Arxivat a: Enderrock, promoció, sorteig, Lildami, Oques Grasses, Els Catarres, Roba Estesa, Iseo & Dodosound, Berri Txarrak, Doctor Prats, Sant Joan, Ítaca

COMENTARIS

Sorteig entrades Festival ítaca

Eduard Parera, 17/06/2019 a les 20:12

Bona tarda,
quin dia feu el sorteig per a les entrades del festival Ítaca pels dies 22 i 23 de juny?
Moltes gràcies.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.