Estrena

Alessio Arena s'alinea amb Miguel Poveda per recordar Lorca

El cantautor napolità resident a Barcelona estrena "El hombre que quiso ser canción", cançó que formarà part del seu nou disc, 'Atacama!' (Apogeo Records, 2019)

| 19/06/2019 a les 10:30h

Alessio Arena i Miguel Poveda a l'estudi
Alessio Arena i Miguel Poveda a l'estudi | Apogeo Records
Qui és escriptor, sovint no pot defugir de la vocació. Alessio Arena ho és. I tria els seus propis referents. Federico García Lorca és inspiració per la seva obra, i el nou treball Atacama! (Apogeo Records, 2019), que està a punt de presentar, ho demostra. Avui ens ensenya una de les cançons que formen aquesta nova referència on el cantant i escriptor italià ret homenatge al poeta i dramaturg andalús. I és que l'escriptor de Granada ja era present a la novel·la d'Arena La notte non vuole venire (Fandango Libri, 2018), la seva influència no abandona el músic resident a Barcelona.



"El hombre que quiso ser canción" és un cant d'amor a un poeta que va tenir per bandera la llibertat, la transformació i la renovació de la vida a través de l'art. Es tracta d'una cançó de bressol que canta amb una forta entrega emocional i amb molt de respecte cap a la figura de Lorca. A més, el poeta serveix de nexe amb el col·laborador especial que participa al singleMiguel Poveda. El cantaor de Badalona també va dedicar un disc al geni de les lletres andalús al seu treball Enlorquecido (Universal Music, 2018), i aquesta fascinació pel personatge és el que els ha unit.

 

Aquest nou senzill serveix de carta de presentació per al nou disc que el cantant italià publicarà aquest any. Atacama! serà el seu quart treball discogràfic, gestat durant quatre anys de manera itinerant entre Barcelona, Nàpols i Iquique (Xile). Producte d'aquesta mobilitat, l'àlbum serà un encontre de fusions i referències poètiques que ja comencem a percebre amb aquest primer tast que ens ofereix l'artista napolità. Haurem d'esperar per veure quines seran les dates de presentació d'Atacama!
 

Portada del senzill 'El hombre que quiso ser canción'

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Alessio Arena, Miguel Poveda, Lorca, poesia, estrena, El hombre que quiso ser canción

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.