Estrena

L'esperit bromista de Greska fet videoclip

Estrenem el metratge de "Around the world", cançó que forma part del primer disc de la banda osonenca

| 19/06/2019 a les 12:45h

Greska
Greska | Arxiu del grup
Que un grup d'ska faci un joc de paraules més o menys graciós lligant el seu nom amb l'estil de música que toca no és cap novetat, Skatelites, Skatalà, Skalariak Eskak i Mat, Skamarlans, en són bons exemples. Sota un nom tan inofensiu com Greska, s'hi amaga un grup de joves músics amb ganes de passar-s'ho bé, amb sentit de l'humor, que volen reivindicar la música jamaicana de tall més clàssic i que presenten irreverents videoclips com el que estrenem avui: "Around the world".


Aquesta banda de la Plana de Vic està formada per nou amics que des de fa set anys s'inspiren en l'ska, el reggae i el rocksteady jamaicà per versionar èxits dels artistes més importants d'aquests gèneres. L'any 2015 van editar la seva primera maqueta, Once upon a time (autoeditada) i dos anys després van publicar el primer disc, Farewell (autoeditat), tots dos treballs amb cançons pròpies que respiren el mateix esperit festiu d'aquest "Around the World", de fet la cançó forma part d'aquest primer àlbum.

Greska és un grup dispers, els membres del qual costa reunir-los a un mateix local d'assaig, tots tenen mil projectes o es troben dispersats per diversos païso. Per això, cada concert seu es converteix en un gran esdeveniment, aquests propers mesos d'estiu els podrem veure a diverses festes majors d'Osona, com la de Vic el dia 5 de juliol, i fins i tot a Madrid, on faran un concert al setembre.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Greska, estrena, ska, Around the world, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.