Estrena

Festa, denúncia i humor al nou videoclip de Cronopios

Els de Cerdanyola del Vallès estrenen la cançó "La segona creació" acompanyada d'un videoclip

| 21/06/2019 a les 10:45h

Cronopios
Cronopios | Arxiu del grup
L'humor i la crítica social poden ser dues cares de la mateixa moneda, i així ho demostra Cronopios amb el seu nou videoclip. Aquests joves de l'extrarradi barceloní no deixen de banda el que van iniciar amb el primer disc, La Sonora creació (Picap, 2018), i donen a conèixer aquest nou videoclip com a avançament del seu proper disc, La segona creació (Picap, 2019), que encara no té data de publicació.


Aquest nou single reafirma el grup vallesà com una de les apostes de l'estiu, i el col·loca a la llista de candidats a omplir de festa festes majors d'arreu del país. El videoclip i la cançó es fixen de manera humorística en la crítica del somni americà, impregnat d'individualisme. Ells, en canvi, aposten per un esperit col·lectiu on és la societat la que pot fer canviar les coses. Per això la piscina de luxe contrasta amb les imatges urbanes d'uns joves que es consideren part d'una societat obrera i humil.

No obstant això, constantment hi apareixen imatges festives que mostren una continuïtat amb l'anterior disc, que es manté també a través del funk. Tot això amb unes composicions que no deixen de recordar-nos que el que millor saben fer és divertir-se amb el seu univers combatiu.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Segona creació, videoclips, estrena, Cronopios

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.