Obituari

Mor Jaume Viader «Txume», bateria d'Impresentables i Cranc

El músic de Sant Andreu mor als 46 anys víctima d'un càncer

| 20/06/2019 a les 20:45h

Jaume Viader 'Txume' a la bateria
Jaume Viader 'Txume' a la bateria | Arxiu Cranc
El bateria, de 46 anys, va morir a Barcelona el dimecres 19 de juny després d'una llarga malaltia. S'havia donat a conèixer amb Impresentables, una banda de Sant Andreu de Palomar (Barcelona) amb la qual va debutar al CD compartit Els Joves (Al·leluia Records, 1993). Apadrinats per la discogràfica de Brams i Matamala, van enregistrar dos discos de llarga durada: En conserva (Al·leluia Records, 1993) i Sense paraules (Al·leluia Records, 1996). Impresentables era un grup de hard rock que destacava per la seva capacitat melòdica, especialment en els jocs de veus.

Al costat d'un altre antic impresentable, Joan Andreu, l'any 2010 va formar Cranc amb una proposta més propera al punk i amb qui va participar en dos discos oficials: Sempre enrere (Rock de Kasba 2013), Cranc vs Go Popitas (Ojalamemuera Records / Picnic Records, 2014) i l'acústic Retocats (autoeditat, 2016), on versionaven en clau acústica les cançons del primer treball.
Arxivat a: Enderrock, Impresentables, Cranc, Brams, Txume, Matamala

COMENTARIS

El camí és llarg, però els trocets poden ser curts.

Fina.Anònim, 21/06/2019 a les 13:25

Juventut que passes, velosment no fugis.. que si moro jove,. així vull romandre. Descança feliç amic. Que tot et sigui bo.!!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.