Festivals

La rumba torna a fer parada a Tossa de Mar

El Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa de Mar portarà artistes com Los Manolos i Rumba Tres

| 25/06/2019 a les 12:30h

Los Manolos
Los Manolos | David Ruano
La platja Gran de Tossa de Mar es convertirà la setmana que ve en seu de la rumba. La població gironina acull la quarta edició del Festival de Rumba i Música Catalana, celebrat amb un escenari a la vora de la mar els dies 28, 29 i 30 de juny.

L'aposta d'aquest any ve carregada de plats forts i autèntics emblemes del gènere. Dos grups veterans, Los Manolos i Rumba Tres, encetaran l'edició el divendres 28. Primer ho faran per separat, per protagonitzar posteriorment un "combat rumbero" entre les dues formacions, que representen experiència i evolució en el seu camp.

Pel que fa a la segona jornada, el dissabte 29, els grups que passaran per l'entarimat seran No Somos Nà, Buhos i PortoBello. Aquests últims faran un recital on defensaran les cançons de l'últim treball que van publicar el passat febrerDj Solde tancarà la nit per a tothom que més enllà de la una de la matinada vulgui seguir amb la festa. 

Durant els tres dies també s'instal·larà la tercera edició de la Fira del Disc de Vinil, oberta de manera ininterrompuda de 10 a 20 h al passeig de Mossèn Cinto Verdaguer, a pocs metres de l'escenari principal. Així mateix, a la tarda dels dos primers dies també es podrà sentir música d'ambient com a pas previ als concerts.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Tossa de Mar, Rumba tres, Los Manolos, Buhos, No somos ná, Porto Bello, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.