Festivals

Martorell no afluixa el PAS

El Pont del Diable serà l'emplaçament on se celebrarà la sisena edició del festival

Maruja Limón, Mònica Green i Grupo Compay Segundo són alguns dels artistes que hi actuaran

| 27/06/2019 a les 16:45h

Maruja Limón actuen la nit del 6 de juliol al festival
Maruja Limón actuen la nit del 6 de juliol al festival | Xavier Mercadé
El festival PAS (Pont de les Arts Sonores) és la gran cita musical de l'estiu a Martorell. La d'aquest any és la sisena edició, que se celebrarà del 5 al 20 de juliol amb música per a tots els públics i gèneres. Els tres primers caps de setmana de mes, la població del Baix Llobregat s'omplirà amb un reclam de concerts gratuïts de gran varietat i qualitat al voltant del Pont del Diable.

Pel que fa a les dates dels concerts, l'Orquesta del Reial Cercle Artístic de Barcelona protagonitzarà el tret de sortida del festival el dia 5 de juliol amb l'espectacle 80's Symphonic, on interpreten clàssics del pop d'aquella dècada. Després del seu recital, donaran pas els dies següents a grups com Maruja Limón (6 de juliol), Luísa Sobral (12 de juliol), Mónica Green (13 de juliol) i Grupo Compay Segundo (19 de juliol). El blues-soul de Flore M tancarà l'edició d'enguany amb un concert el dissabte 20 de juliol que promet invocar l'esperit d'artistes com Ray Charles o Etta James.

L'espai Petit PAS també oferirà dos concerts dedicats al públic infantil perquè tota la família pugui gaudir de la música en un horari amistós per als més petits. Xiula (13 de juliol) i Xics n' Roll Band (20 de juliol) oferiran els seus concerts a les 20 h, abans que comencin els concerts de Mònica Green i Flore M.

Més enllà de la música
Els concerts no són les úniques activitats que ofereix el PAS. Les exposicions i la gastronomia transcendeixen la part musical d'un esdeveniment que guanya adeptes any rere any. Per a l'edició 2019, a les confirmacions musicals s'hi afegeixen dues exposicions fotogràfiques: ¡Cuba va!, del fotògraf d'Enderrock Juan Miguel Morales (oberta del 5 de juliol al 4 d'agost), i Xaus, censura del desig, de Jaume Muxart (que s'inaugurarà l'11 de juliol). A banda, el PAS Lounge ampliarà l'oferta gastronòmica amb un espai al costat de la zona de concerts.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Xics’n’Roll, Flore M, Xiula, Grupo Compay Segundo, Mónica Green, Luísa Sobral, Maruja Limón, Martorell, Festival PAS, festivals, PAS

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.