Actualitat

Josep Espar Ticó, Premi Talent d’Honor d’Humanisme

El guardó li ha concedit la Welcome Talent Society per la seva tasca a favor del país

Va ser un dels impulsors de la Nova Cançó a través d'Edigsa

| 09/07/2019 a les 18:00h

Imatge il·lustrativa
La contribució al foment de la llengua catalana, l’arrelament del sentiment de país i les múltiples iniciatives que ha impulsat en el camp cultural i social –entre les quals hi ha el diari Avui, la revista Cavall Fort i la companyia discogràfica Edigsa– són els aspectes que ha valorat el jurat per concedir el Premi Talent d’Honor d’Humanisme a l’activista cultural i polític Josep Espar Ticó.

L'empresari i llicenciat en dret recollirà la distinció el 3 de juliol en el transcurs de la gala-sopar solidari La Nit del Talent que tindrà lloc a Sant Pau Recinte Modernista, juntament amb la resta dels guanyadors en les diverses categories (Crea, Emprèn i Transmet) d’àmbits diversos. 

Espar Ticó va ser gerent del Congrés de Cultura Catalana i va impulsar el III Congrés Catalanista, a més de pertànyer a l’Associació Conèixer Catalunya i la Fundació Universal de la Sardana. Ha publicat mitja dotzena de llibres i va participar activament en campanyes com 'Volem bisbes catalans' o els Fets del Palau.

La Welcome Talent Society atorga els premis d’honor a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien la societat, com el mecenatge, l’humanisme i la solidaritat, i personalitats estrangeres que aposten pel talent català. Enguany el premi de Mecenatge ha estat adjudicat a l’empresari Víctor Grífols, president d’honor i conseller de la multinacional farmacèutica Grifols.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Edigsa, Josep Espar Ticó, Nova Cançó

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.