Revista

L'«Energia fosca» d'El Petit de Cal Eril a la revista Enderrock de juliol

Aquest més també repassem les 25 cançons més populars de La Trinca

Fem un homenatge a Laura Almerich, acompanyant de Lluís Llach que va morir el passat 14 de juny

Reprenem la segona i última ronda dels concerts preliminars del concurs Sona9

| 01/07/2019 a les 12:20h

El Petit de Cal Eril protagonitza la portada de la revista Enderrock 291. La formació liderada per Joan Pons ha crescut i ha transcendit l'atribut "petit" que du el seu nom en aquests deu anys de trajectòria. Ara, després d'aquesta dècada d'evolució, el grup publica Energia fosca (Bankrobber, 2019), el seu sisè treball: l'última prova del pop metafísic que brolla de la creativitat del músic de Guissona. 

Al número 291 també repassem la carrera de La Trinca mitjançant les seves 25 cançons més populars. Es compleixen les noces d'or del grup que va trencar esquemes des que va començar. Per rememorar-ho, Enderrock fa una enquesta a cinquanta personatges públics que recorden els temes que més els van marcar del trio català. 

Laura Almerich és homentatjada amb unes pàgines que recorden la guitarrista barcelonina, recentment difunta. Revisem la trajectòria d'una artista que va esdevenir clau en la carrera de Lluís Llach, però que també va ser important en altres àmbits de l'escena musical catalana. Cala Vento, Falciots Ninja i L'Home Brut són alguns dels grups que entrevistem, aprofitant que treuen a la llum els seus nous treballs discogràfics. A més, també conversem amb artistes com Macaco i Miqui Puig per parlar sobre les seves novetats. 

Aquest més també trobem un espai especial dedicat als festivals que vindran els propers mesos, com l'Altaveu de Sant Boi, la Fira Mediterrània de Manresa, l'Aquelarre de Cervera o el Mercat Música Viva de Vic. La secció Acords i Desacords l'escriuen aquesta vegada Dolo Beltran i Martí Gironell, i l'Heroïnes Particulars ens proposa conèixer Pavvla de més a prop, descobrint els seus referents més destacats. 
 

Portada de la revista 'Enderrock' 291

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Altaveu, Macaco, Miqui Puig, L'Home Brut, Laura Almerich, La Trinca, El Petit de Cal Eril, Enderrock291, Aquelarre 2019, mmvv 2019, Sona9, revista

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.