Festivals

El Planestiueja't, un llarg estiu a la Garrotxa

Quimi Portet i Beth actuaran en un festival que ocuparà els dissabtes de juliol i agost a la comarca gironina

| 02/07/2019 a les 17:00h

Quimi Portet és un dels grans noms del Planestiueja't 2019
Quimi Portet és un dels grans noms del Planestiueja't 2019 | Xavier Mercadé
Els entorns naturals de muntanya i interior no són gaire comuns als festivals d'estiu, però tenen un gran potencial. Tot i que la platja és un gran reclam en aquesta època, no cal dir que la Garrotxa té un atractiu especial i és un gran escenari per acollir artistes de primera línia. Tot això és possible gràcies al Planestiueja't, un festival que s'allarga durant els mesos de juliol i agost amb localitzacions diverses als entorns de les Planes d'Hostoles (la Garrotxa). 

Durant aquests dos mesos cada dissabte hi haurà una cita rodejada de volcans i espessa vegetació en què tocaran artistes de generacions i carreres molt diverses, alguns amb concerts gratuïts, com el de The Sey Sisters, previst per al 13 de juliol a ple centre de la població gironina. 

L'espectacle El rey león - tribut inaugurarà la temporada el proper 6 de juliol amb un musical d'interpretació lliure basat en la famosa pel·lícula de Disney. La Torre dels Til·lers, a les Planes d'Hostoles, serà l'escenari d'un recital per a tota la família.

Durant els dies següents aniran passant per diferents localitzacions músics com The Sey Sisters (13 de juliol a la plaça Nova), la GiOrquestra (20 de juliol al restaurant La Curenya), Beth Rodergas (3 d'agost al Mas Vedruna), Quimi Portet (17 d'agost a l'Hotel Can Garay) i Judith Neddermann (24 d'agost al mateix Can Garay). Dani Nel·lo serà l'encarregat de clausurar el més d'agost amb un concert el dia 31 al Mas El Siubés. 

L'ambient familiar no s'acomiadarà després del musical inaugural, ja que el 10 d'agost el Planestiueja't oferirà una festa amb els grups El Pot Petit i The Penguins a l'àrea de pícnic La Parada del Jonquer. Titelles, teatre i reggae protagonitzaran un vespre per als més petits.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Garrotxa, festivals, Les Planes d'Hostoles, GiOrquestra, Dani Nel·lo, The Sey Sisters, Judith Neddermann, Quimi Portet, Beth Rodergas, Planestiueja't

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.