Videoclip

Ju obre «La porta» a la dansa

La jove cantant osonenca estrena videoclip d'una cançó del seu darrer disc, amb una treballada i atrevida coreografia

| 03/07/2019 a les 12:30h

Ju
Ju | RGB Suports
Després de la bona acollida que ha tingut el seu segon disc, Bandera blanca (RGB Suports), Ju presenta aquest inici d'estiu el videoclip d'una de les cançons del disc, que ens vol fer venir ganes de moure el cos. Avui estrenem el clip de "La porta", un tema enèrgic i enganxós que signa la guanyadora del Premi Èxit del passat concurs Sona9.


"'La porta' és una cançó que parla dels intents de trobades que tenim entre persones. Es consolidin o no, hi ha un denominador comú que és l'intent, que pot acabar amb una porta oberta o tancada", diu Ju. Al videoclip predomina l'expressió corporal de l'artista i de tot el grup de ballarins que l'envolten. La coreografia és un joc entre la dansa contemporània i l'street dance, que vol representar a "una sèrie de criatures atrapades als llimbs entre el somni, la idealització i la ceguesa de la realitat".

Anna Segalés, professora ball de Ju des que aquesta era molt petita, ha estat l'encarregada de treballar tota la línia coreogràfica amb la cantant. Així, les idees que proposa la coreògrafa encaixen idòniament amb l'espai escollit per al vídeo: la masia Vallformosa, que es troba al Penedès. Tot això, amb la col·laboració de Cazcarra Group i Nebraska Produccions. 

La jove vocalista aprofita amb aquest llançament per fer promoció de la seva imminent gira d'estiu. L'agenda la portarà als escenaris de festivals com el Canet Rock (6 de juliol a Canet de Mar) o l'Acampada Jove (20 de juliol a Montblanc).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Osona, videoclips, La Porta, Ju, Acampada Jove 2019, Canet Rock 2019, RGB Suports

COMENTARIS

Ju la porta

Anònimconcepcion, 05/07/2019 a les 11:01

Me ha gustado muchísimo los bailarines

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.