actualitat

Joan Masdéu celebra els 25 anys de Whiskyn's amb un nou disc

El cantant reusenc revisitarà les deu cançons més emblemàtiques de la seva època amb el grup del Baix Camp

| 03/07/2019 a les 14:30h

Joan Masdéu
Joan Masdéu | Blanca Viñas
Durant disset anys Whiskyn's van girar per Catalunya expandint el seu rock per places i teatres i presentant cadascun dels nou discos per escenaris ben diversos. Des de la creació del primer, Whisky'ns Cullons (Al·leluia Records, 1994), han passat 25 anys, i és per això que Joan Masdéu, cantant i líder de la banda, ha decidit fer un disc per commemorar aquella trepidant etapa. Aquest aniversari també coincideix amb els deu anys des de la dissolució del grup. Aprofitant l'ocasió, el cantant reusenc ha decidit escollir deu cançons de Whiskyn's i autoversionar-les amb els matisos que dona l'experiència i el pas del temps.

El disc estarà format per deu cançons d'arranjaments més simples que aportaran més profunditat a cada tema. En aquest treball hi ha col·laborat estretament el guitarrista Oest de Franc (Oest Trip), el seu acompanyant habitual, i la producció artística ha anat a càrrec de Santos & Fluren de Blind Records (Joan Dausà, Love of Lesbian, Sidonie). El disc sortirà al setembre, però des des ja Masdéu i de Franc ja estan preparant els directes d'aquest nou disc, que arrencaran el 20 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic i que s'estendrà fins a finals del 2020.

Joan Masdéu va ser el líder de Whiskyn's des del 1992 i fins al 2009, és a dir, durant tots els anys que el grup va estar en actiu. La banda va realitzar més de set-cents concerts i va publicar nou discos d'estudi. L'any 2009 el grup va decidir deixar els escenaris i Masdéu va iniciar la seva carrera en solitari. En aquesta nova etapa ha seguit fent evolucionar el seu pop-rock d'autor i ha publicat tres discos: Casa Murada (Música Global, 2011), Dissabte (Música Global, 2014) i Innocents (Satélite K, 2017).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, aniversari, Whiskyn's, Joan Masdéu, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.